Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπόλονι: «Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια»

Μπόλονι: «Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του αλλά απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε την ισοφάριση εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:



«Δεν είδαμε μεγάλο ντέρμπι. Και δεν είδαμε θεαματικό ματς. Θέλαμε να κρατήσουμε ισορροπία στην τακτική μας. Και αυτό καταφέραμε, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Θα θέλαμε περισσότερη παρουσία, κατοχή και επιθετικά προσπάθεια, ειδικά στο τέλος του δεύτερου μέρους.

Έχω την εντύπωση πως στο πρώτο μέρος ήμασταν κάτω από τις δυνατότητές μας, αισθανθήκαμε ότι η ΑΕΚ υπερείχε. Όμως είμαι ικανοποιημένος με όσα πετύχαμε στο δεύτερο. Κι αυτό γιατί πήγαμε το ματς όπως θέλαμε, κατά κάποιον τρόπο.

Και από τότε που πετύχαμε το γκολ δεν πιεστήκαμε περισσότερο, πιο πολύ παίχτηκε πλάγια η μπάλα. Αν για κάτι λυπάμαι, είναι το γκολ που δεχτήκαμε, πριν να χαθεί η ισορροπία είχαμε δύο φορές την μπάλα στα πόδια μας.

Είχαμε τη δυνατότητα να διώξουμε τη μπάλα μακριά, δεν το πετύχαμε, πήρε ξανά μπάλα ο αντίπαλος και φάγαμε γκολ.

Δυστυχώς εμείς ερχόμαστε από πίσω στη βαθμολογία. Αν όμως αναλογιστεί κανείς ότι ήμασταν 12οι κάποια στιγμή, και σήμερα παίζουμε για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, βλέπετε ότι υπάρχει μεγάλη προσπάθεια πίσω από αυτήν την πορεία.

Και βεβαίως καταλαβαίνετε ότι υπήρχαν αγώνες που δεν τα καταφέραμε, όπως οι τελευταίοι. Όλα αυτά είναι μία προσπάθεια. Ελπίζω με Σανκαρέ και Νιας να μπορέσουμε να πάμε πιο μπροστά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*