Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπόλονι: «Απογοητευτική η αποβολή του Μαουρίσιο, να παραμείνουμε συμπαγείς»

Μπόλονι: «Απογοητευτική η αποβολή του Μαουρίσιο, να παραμείνουμε συμπαγείς»

Απογοητευτική χαρακτήρισε την αποβολή του Μαουρίσιο μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός-Άρης (1-2) ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο ματς, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν δύσκολο για την ομάδα του να αποδεχτεί ότι σφυρίχτηκε εις βάρος της πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αν αυτό αποκρούστηκε. Ενώ, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει συμπαγής.

Αναλυτικά, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για:

-το αν του χάλασε τα σχέδια η αποβολή: «Η αποβολή ενός παίκτη, όπως του Μαουρίσιο είναι απογοητευτική. Έλλειψε η ισορροπία που είχαμε καταφέρει να έχουμε. Ήταν ένας αγώνας που πολλά πράγματα γυρνούσαν εις βάρος μας. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, ειδικά στον τομέα της κατοχής της μπάλας. Από τη μεριά μας ήταν δύσκολο να αποδεχτούμε ότι σφυρίχτηκε εις βάρος μας πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αν αυτό αποκρούστηκε. Μετά είχαμε την αποβολή, αλλά πέρα από αυτή είχαμε μια κατάσταση που οι αντίπαλοι πήραν την μπάλα και έφταναν στο τέρμα μας. Όλα αυτά ήταν εις βάρος μας. Υπάρχουν και τέτοιες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς και σταθεροί».

-το αν δυσκολεύουν τα πράγματα: «Ενδεχομένως τα πράγματα να δυσκολεύουν, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πάντα απέφευγα να θίξω. Μην ξεχνάμε ότι τώρα παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*