Home / Ευρώπη / Μπόλντγουιν: «Φεύγω από τη Μακάμπι-Ίσως επιστρέψω στο μέλλον»

Μπόλντγουιν: «Φεύγω από τη Μακάμπι-Ίσως επιστρέψω στο μέλλον»

Επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τη Μακάμπι ο Γουέιντ Μπόλντγουιν. Παρότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ, ο Αμερικανός γκαρντ έχει αποφασίσει να φύγει, καθώς ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του στο Ισραήλ. Μάλιστα φέρεται να έχει ήδη πρόταση 5,5 εκατ. δολαρίων για διετές συμβόλαιο από τη Φενέρμπαχτσε να τον περιμένει.

«Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στη Μακάμπι, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον. Γιατί φεύγω; Για τους προφανείς λόγους… Έχει να κάνει με την οικογένειά μου, τον φόβο για το αύριο. Δεν είναι εύκολη η απόφαση, γιατί οι φίλαθλοι και το κλαμπ ήταν οικογένεια για μένα. Δεν ξέρω αν θα φύγουν όλοι, αλλά ξέρω πως εγώ φεύγω. Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου και είναι δύσκολο να τη βλέπω όσο είμαι εδώ. Μπορεί όμως να με δείτε ξανά στο μέλλον στη Μακάμπι. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Ήταν δύο φανταστικά χρόνια και ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της. Όμως είμαι μόνο 28 χρονών ακόμη, έχω ακόμη αρκετά χρόνια καριέρας», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος αποχαιρετά τη Μακάμπι ως πρωταθλητής, μετά τη νίκη στον τρίτο τελικό απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ. «Μετά τον τραυματισμό με τον Παναθηναϊκό ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος, σε κακή ψυχολογία. Περάσαμε δύσκολα όλη τη σεζόν. Δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα νωρίτερα και ήθελα να αποφύγω κάποιο σοβαρό ρίσκο για νέα υποτροπή. Χαίρομαι όμως που μπόρεσα να παίξω στον τελευταίο τελικό και να βοηθήσω την ομάδα να κλείσει μια δύσκολη σεζόν με το πρωτάθλημα», σημείωσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*