Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπρινιόλι: «Έπρεπε να αντιδράσω καλύτερα στο γκολ-Μετά την κροτίδα ήμουν κάπως ζαλισμένος»

Μπρινιόλι: «Έπρεπε να αντιδράσω καλύτερα στο γκολ-Μετά την κροτίδα ήμουν κάπως ζαλισμένος»

Την ευθύνη για το γκολ που έκρινε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (1-0) ανέλαβε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός γκολκίπερ των «πράσινων» παραδέχτηκε πως έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα, ενώ τόνισε πως μετά την κροτίδα που έσκασε κοντά του στην εστία, ήταν για ενάμιση λεπτό ζαλισμένος.

«Στη φάση του γκολ, έπρεπε να αντιδράσω καλύτερα. Δεν έπρεπε να δεχθώ αυτό το γκολ. Αναφορικά με την κροτίδα, μετά την έκρηξη της για περίπου ενάμισι λεπτό ήμουν κάπως ζαλισμένος, αλλά το γκολ ήρθε αμέσως μετά», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν επηρεάστηκε από την διακοπή λόγω της κροτίδας απάντησε: «Όχι, δεν με επηρέασε, αλλά πρέπει να πω ότι για πέντε λεπτά ήμουν κάπως ζαλισμένος. Δεν αισθανόμουν τόσο καλά, αλλά δεν έπαιξε ρόλο (σ.σ. στη φάση του γκολ)».

Όσο για την μάχη του πρωταθλήματος που φούντωσε και πάλι; «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους βαθμούς, γιατί ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλος. Αναμφισβήτητα σκεφτόμαστε τον τρόπο που θα βελτιωνόμαστε. Μετά από μια ισοπαλία ή ακόμη και μετά από μια ήττα, όπως έγινε στο ντέρμπι, αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε το πρωτάθλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*