Home / Αυτοκίνητο / F1 / Μπράουν για Ρικιάρντο: «Δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας»

Μπράουν για Ρικιάρντο: «Δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τερμάτισε στην 12η θέση του Grand Prix της Ισπανίας, την ίδια στιγμή που ο teammate του Λάντο Νόρις κατάφερε να βγει 8ος, παρά το γεγονός ότι έτρεξε με αμυγδαλίτιδα.

Αυτό έφερε την αντίδραση του CEO της McLaren Ζακ Μπράουν, που μίλησε στο «Sky Sports» και αναγνώρισε την υπεροχή του Νόρις έναντι του Ρικιάρντο, όπως και το γεγονός ότι ο Αυστραλός δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα με τη MCL: «Ο Λάντο έχει σίγουρα την υπεροχή έναντι του Ντάνιελ. Προφανώς και θα θέλαμε να είναι πιο κοντά ο Ντάνιελ στον Λάντο και να είχαμε μία πολύ ωραία εσωτερική μονομαχία. Ο Ρικάρντο απλά δεν νιώθει άνετα με το μονοθέσιό του. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά για εκείνον ήταν ακόμα ένα απογοητευτικό τριήμερο. Εκτός από τη Μόντσα του 2021 και κάποιους άλλους αγώνες, ο Ρικάρντο δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα, να συνεχίσουμε να πιέζουμε και αυτό που πάει στραβά τώρα να διορθωθεί σύντομα».

Στην συνέχεια τόνισε για τον Νόρις: «Όπως βλέπετε, αυτό δείχνει το πόσο καλός είναι ο Λάντο. Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο αυτή τη στιγμή, νομίζω πως είναι και ένα κομπλιμέντο για το πόσο καλός είναι ο Λάντο με τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*