Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μποχωρίδης: «Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Λάσο – Είναι σπουδαίος άνθρωπος»

Μποχωρίδης: «Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Λάσο – Είναι σπουδαίος άνθρωπος»

Παρεξήγηση ήταν και πάει… Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανέφερε σε story του στο Instagram ότι συνομίλησε χθες το βράδυ με τον Πάμπλο Λάσο και οι δύο άνδρες τα βρήκαν.

Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε κατηγορήσει τον γκαρντ του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Σι Τζέι Κάρολ, με τον 26χρονο παίκτη του «τριφυλλιού» να απαντάει ότι ο προπονητής της «βασίλισσας» είναι μικρός ως άνθρωπος.

Τελικά, ο Λάσο με τον Μποχωρίδη έλυσαν την παρεξήγηση μετά από μετά από επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή το βράδυ.

Αναλυτικά:

«Ο αθλητισμός σου προσφέρει πάντα ξεχωριστές στιγμές. Χθες, το βράδυ έζησα μια από αυτές. Μετά τον αγώνα στη Μαδρίτη αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα για όσα μεταφέρθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις του κυρίου Λάσο για τον τραυματισμό ενός συναθλητή μου του Τζέι Σι Κάρολ. Αργά χθες το βράδυ ο κύριος Λάσο επικοινώνησε μαζί μου και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση των όσων ειπώθηκαν και λανθασμένα είχαν μεταφερθεί. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό αισθάνομαι πολύ καλύτερα και μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος που ένιωθα από το βράδυ της Τετάρτης. Τον ευχαρίστησα για αυτή του την πρωτοβουλία και την επικοινωνία μας που αποδεικνύει πως πέραν από μεγάλος προπονητής είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχηθώ και πάλι γρήγορη ανάρρωση στον συναθλητή μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*