Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μπλακ: «Σε κάθε ματς να τελειοποιούμε αυτό που είμαστε»

Μπλακ: «Σε κάθε ματς να τελειοποιούμε αυτό που είμαστε»

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να τελειοποιεί αυτό που είναι σαν ομάδα αλλά και την ταυτότητά του επεσήμανε ο Ταρίκ Μπλακ σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Ο άσος των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι παίζει ρόλο η κόπωση που έχει η ομάδα… «Μας επηρεάζει ως ένα βαθμό, όμως, όλοι έχουν τον ίδιο αριθμό εκτός έδρας αγώνων. Οπότε θα πρέπει να το ξεπεράσεις και να ανταγωνίζεσαι κάθε φορά στο ίδιο επίπεδο», ανέφερε και συνέχισε:

«Στο αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι εκπληκτική και μας δίνουν ενέργεια. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι φανταστικοί και μας υποστηρίζουν τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Σε πολλά δύσκολα παιχνίδια μας έχουν δώσει ώθηση. Τους ευχαριστούμε και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για όλα όσα κάνουν σε αυτό το γήπεδο».

Σχετικά με το σημείο που θα κρίνει το ματς ανέφερε:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για δύο ομάδες που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παλεύουν για τη θέση τους σε αυτή. Για αυτό και έχει να κάνει με το πως θα προσεγγίσεις το παιχνίδι. Θα πρέπει να μπεις να παίξεις σκληρά. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα έχετε αυτή την έκφραση, όμως, εμείς στην Αμερική λέμε: “Αφήνεις τις μάρκες να πέσουν εκεί που είναι να πέσουν”

Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ελέγξεις τον εαυτό σου, ειδικά όταν αυτό που κάνεις σε έχει φέρει μέχρι εδώ που είσαι. Τελειοποιείς το ποιος είσαι εσύ και την ταυτότητά σου. Θεωρώ πως αυτό είναι το σημαντικό για εμάς, να μην εστιάζουμε σε κάτι, αλλά σε κάθε ματς στην Euroleague, στην Ελλάδα, να τελειοποιούμε αυτό που είμαστε, από τη στιγμή που αυτό που έχουμε δουλεύει και μοιάζει με καλο-λαδωμένη μηχανή. Πρέπει να δείξουμε την ταυτότητά μας, ανεξάρτητα από το ότι απέναντί μας θα έχουμε μια από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες ομάδες της EuroLeague»
, κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*