Home / Αυτοκίνητο / F1 / Μπινότο: «Έτοιμη για πρωτάθλημα η Ferrari»

Μπινότο: «Έτοιμη για πρωτάθλημα η Ferrari»

Δηλώσεις για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ferrari στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1, έκανε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Ματία Μπινότο, τονίζοντας πως η Scuderia είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

«Η εξέλιξη θα παίξει καθοριστικό ρόλο φέτος, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι αλήθεια πως οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ δυνατοί και το έχουν αποδείξει πως έχουν τρομερή ταχύτητα. Oi τελευταίες μας ευκαιρίες για πρωτάθλημα ήταν το 2017 και το 2018, όμως είχαμε χάσει έδαφος λόγω του ρυθμού εξέλιξής μας. Έκτοτε έχουμε βελτιώσει όλα μας τα εργαλεία σχεδιασμού του μονοθέσιου. Έχουμε νέα αεροδυναμική σήραγγα, νέες μεθοδολογίες και διαδικασίες σχεδιασμού και προσομοίωσης. Σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να κάνουμε σωστή δουλειά στην εξέλιξη. To budget cap θα επηρεάσει το ρυθμό εξέλιξης και είναι ένα σημείο-κλειδί στη φετινή σεζόν», τόνισε αρχικά ο επικεφαλής της Ferrari, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σαρλ Λεκρέρ και το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ο Σαρλ είναι έτοιμος να παλέψει για τον τίτλο. Είναι κάτι που το περίμενα, μπορώ να πω. Όταν ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας μαζί του μέχρι το τέλος του 2024, γνωρίζαμε το τι είναι ικανός να κάνει και αποδεικνύει δίχως αμφιβολία πως είναι ικανός να παλέψει για τον τίτλο. Έχει το ταλέντο, είναι ένας εντυπωσιακός οδηγός και είναι χαρούμενος με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*