Home / Αυτοκίνητο / F1 / Μπατόν για Ρικάρντο: «Θα ξεχαστεί αν πάει στην Mercedes»

Μπατόν για Ρικάρντο: «Θα ξεχαστεί αν πάει στην Mercedes»

Τις φήμες που θέλουν τον Ντάνιελ Ρικάρντο να γίνεται ο τρίτος οδηγός της Mercedes-AMG σχολίασε ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος διαφώνησε με την ιδέα αυτή υποστηρίζοντας πως για κάποιον με την καριέρα όπως αυτή του Αυστραλού, η απόφαση του να γίνει τρίτος οδηγός μοιάζει περίεργη.

«Το να είσαι τρίτος οδηγός κάπου, είναι πολύ παράξενο για κάποιον με τη δική του καριέρα. Δεν ξέρω τι θα του προσφέρει το να είναι τρίτος οδηγός. Δεν είναι νέος οδηγός, οπότε δε θα του προσφέρει κάτι», είπε ο Μπάτον στο «Sky Sports».

«Μπορεί να σκέφτεται ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα σταματήσει μετά το τέλος της σεζόν και θα του πάρει τη θέση, αλλά ο Λιούις λέει πως θα μείνει για άλλα 5 χρόνια. Οπότε θα περιμένει για πολύ ακόμα. Οπότε πρέπει να είναι σε μία ομάδα που πιστεύει ότι μπορεί να βρει θέση το 2024, γιατί στη Formula 1 σε ξεχνάνε μετά από ένα χρόνο», πρόσθεσε ο άλλοτε πιλότος της McLaren.

«Θα έπρεπε να κοιτάξει κάπου αλλού να αγωνιστεί, πιθανότατα στα sportscars; Είναι κάτι που θα έκανα αν ήμουν στη θέση του. Μπορεί να πετύχει πολλά στις κατηγορίες αυτές και στο Λε Μαν», τον συμβούλευσε ο Βρετανός.

Υπενθυμίζεται πως ο Όσκαρ Πιάστρι θα αντικαταστήσει τον Ρικάρντο στην McLaren από το 2023, δίπλα στον Λάντο Νόρις, με τον 33χρονο πιλότο να μην έχει βρει ακόμη την επόμενη του ομάδα.

Επιμέλεια: Αγγελική Καβαρνού

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*