Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Μπαρτσελόνα: Τσεκάρει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ!

Μπαρτσελόνα: Τσεκάρει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ!

Μπαρτσελόνα για Λούκας Μπογέ! Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το «Εsport3», το οποίο παρουσιάζει τον πρώην άσο της ΑΕΚ και νυν της Έλτσε ως μία εκ των εναλλακτικών λύσεων για την επιθετική γραμμή των «μπλαουγκράνα».

Προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα αποτελεί η απόκτηση ενός φορ, μιας και ο Τσάβι επιθυμεί την αποδέσμευση του Λουκ ντε Γιονγκ. Στην κορυφή της σχετικής λίστας των Καταλανών βρίσκεται ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γιουβέντους. Ωστόσο, το «στοπ» που φέρεται να βάζει ο τεχνικός του ιταλικού κλαμπ, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναγκάζει τους «μπλαουγκράνα» να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Και κάπου εδώ το καταλανικό Μέσο βάζει στο τραπέζι το όνομα του Μπογέ. Ο 25χρονος Αργεντινός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Έλτσε, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής έξι γκολ και μία ασίστ στη La Liga. Έτσι, φαίνεται να έχει τραβήξει βλέμματα αρκετών ομάδων, μίας εξ αυτών και της Μπαρτσελόνα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπογέ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19 ως δανεικός από την Τορινό, πετυχαίνοντας έξι γκολ και δύο ασίστ σε 36 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 η «Ένωση» αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, η οποία ανερχόταν στα έξι εκατ. ευρώ. Έτσι, ο παίκτης επέστρεψε στο Τορίνο για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί του σε Ρέντινγκ (2019-20) και Έλτσε (2020-2021), με την τελευταία να τον κάνει δικό της έναντι δύο εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο πρώην άσος του «δικεφάλου» -στον οποίο αγωνιζόταν κατά βάση στα άκρα ή ως δεύτερος επιθετικός- θα αποτελέσει το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, μετά τους Ντάνι Άλβες και Φεράν Τόρες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*