Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μπαρτσελόνα, Εφές, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι «βλέπουν» για F4 οι αναγνώστες του sport-fm.gr

Μπαρτσελόνα, Εφές, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι «βλέπουν» για F4 οι αναγνώστες του sport-fm.gr

Ψήφο εμπιστοσύνης στα φαβορί παρείχαν οι αναγνώστες του sport-fm.gr στο σχετικό poll για τις ομάδες που θα συνθέσουν την τετράδα του Final Four της φετινής Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία από τις 28 έως τις 30 Μαΐου.

Στο ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Ζενίτ, οι Καταλανοί επικράτησαν με συντριπτικό ποσοστό (96,2%), με τους Ρώσους να επιλέγονται μόλις 85 φορές σε σύνολο 2.236 ψήφων!

Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Φενέρμπαχτσε, δύο στους τρεις αναγνώστες περίπου (66,8%) επέλεξαν την ομάδα του Ιτούδη, με τους Τούρκους να χαίρουν της εκτίμησης 725 αναγνωστών μεταξύ των 2.188.

Ξεγραμμένη φαίνεται πως θεωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο αντάμωμα με την Εφές, οι περισσότεροι φίλαθλοι. Σύμφωνα με το poll που διενεργήθηκε στο sport-fm.gr, το 77,5% (σε σύνολο 2.154 ψήφων) θεωρεί ότι η παρέα του Λάρκιν θα προσπεράσει το εμπόδιο της «βασίλισσας».

Τέλος, το ζευγάρι Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου μοιάζει πιο ανοιχτό για την πρόκριση στο Final Four, αν και οι Ιταλοί προτιμήθηκαν σε ποσοστό 62,8%.

Συμπερασματικά, οι αναγνώστες του sport-fm.gr επέλεξαν τις 4 ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, αλλά κι εκείνες που θεωρούνται φαβορί για να βρεθούν στην τετράδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στην Κολωνία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*