Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπαρμπόσα: «Δεν βλέπω κρίση στην Ελλάδα»

Μπαρμπόσα: «Δεν βλέπω κρίση στην Ελλάδα»

Καλύτερη απ’ όσο περιγράφουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του χαρακτήρισε την κατάσταση στη χώρα μας ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ τόνισε ότι το επίπεδο ζωής των Ελλήνων είναι ανώτερο απ’ των Πορτογάλων.

Ενθουσιασμένος απ’ την παρουσία του στην ΑΕΚ -αλλά και απ’ την παραμονή του στην Ελλάδα- δήλωσε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Μιλώντας στην «A’ Bola» και απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στη χώρα μας, ο Πορτογάλος τόνισε ότι τα ΜΜΕ προβάλλουν μια άλλη εικόνα απ’ αυτή που ισχύει στην πραγματικότητα.

«Θα μιλήσω απ’ την εμπειρία μου στην Αθήνα, επειδή στις άλλες πόλεις πάω με την ομάδα και δεν μπορώ να δω πολλά πράγματα. Εδώ δεν βλέπω τους ανθρώπους ν’ ανησυχούν, ούτε τα σημάδια της κρίσης τα οποία δείχνει η πορτογαλική τηλεόραση. Οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι συνέχεια γεμάτα, εν αντιθέσει με αυτά που βλέπω στην Πορτογαλία. Οι Κυριακές είναι αργίες, κανένας δεν δουλεύει. Πάντα βρίσκουν χρόνου γι’ αυτούς, τις οικογένειές τους και τους φίλους του, κάτι που δεν συμβαίνει στη χώρα μας», σημείωσε ο Μπαρμπόσα.

Αφού τόνισε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι «αν έπρεπε να συγκρίνω την Πορτογαλία με την Ελλάδα δεν θα έλεγα ποτέ ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση», κατέληξε: «Αυτό που δείχνει η τηλεόραση δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα που βιώνω. Το επίπεδο ζωής των Ελλήνων είναι πολύ ανώτερο απ’ αυτό των Πορτογάλων».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*