Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπαίνει στην αποστολή της πρώτης ομάδας ο Κορνέζος από την ΑΕΚ Β’

Μπαίνει στην αποστολή της πρώτης ομάδας ο Κορνέζος από την ΑΕΚ Β’

Ένα… δικό του παιδί ανεβάζει, λόγω και των συνθηκών, από την ΑΕΚ Β’ στην πρώτη ομάδα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο Γιώργος Κορνέζος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Super League 2 με τον Αστέρα Βλαχιώτη που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το Σάββατο 5 Μαρτίου (14.45).

Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω και των απουσιών των Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ στα μετόπισθεν (είναι τιμωρημένοι). Ο 24χρονος στόπερ έχει 19 συμμετοχές και 2 γκολ στην Super League 2, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, πλέον υπηρεσιακού προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας, που έχει πλέον ως προπονητής την ευθύνη της ΑΕΚ Β’, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αυριανού αγώνα. Αυτοί είναι οι Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Αρβανίτης, Κάτσικας, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Ραντόνια, Μπούσης, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Γεωργέας, Κοσίδης, Γιούσης, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος, Ιατρούδης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*