Home / Stoiximan Super League / Μπέος: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί – Ο Μπράτσος έχει τρομερές ικανότητες»

Μπέος: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί – Ο Μπράτσος έχει τρομερές ικανότητες»

Ο Βόλος παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για την σεζόν 2023/24, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τον λόγο πήρε και ο Αχιλλέας Μπέος και ανέφερε πως θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μπράτσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια παράδοση κάθε χρόνο λίγο πριν τη σεζόν να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε καλύτερα μιας και κάθε χρόνο έχουμε νέα μέλη στην οικογένεια του Βόλου. Λίγοι πίστεψαν στην αρχή σε αυτό το όραμα. Αυτό έπειτα άρχισε να γίνεται όνειρο. Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει τη συμπαράσταση. Ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα. Έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Ψάχνουμε συγκεκριμένους παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ και θα μας κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς.

Οι προσπάθειές μου είναι να είμαστε μια οικογένεια και η ομάδα να αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Είναι άδικο να πιστεύουν κάποιοι ότι η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη. Μια ομάδα που διεκδικεί κάθε Κυριακή με κάθε αντίπαλο τη νίκη και χειροκροτείται από όλους», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους χορηγούς, το προπονητικό τιμ, με πρώτον τον Κώστα Μπράτσο που γνώρισα ως αστυνομικό και όχι ως προπονητή. Έχει τρομερές ικανότητες. Πιστεύω ότι σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για αυτόν. Θα κάνει μεγάλη καριέρα και γι’ αυτόν τον στηρίζουμε. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, κάποιοι για πολλά χρόνια που στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Προσπαθώ και μέσα από αυτήν την προσπάθεια κερδίζουμε πολλά πράγματα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα την άλλη Παρασκευή, ανοίγουμε την πρεμιέρα, και καλό είναι να μην ζήσουμε στιγμές έντασης. Πρέπει να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα και να έχουμε καλές στιγμές. Και οι εντάσεις όμως είναι καλές γιατί μέσα από αυτές ερχόμαστε κοντά και πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*