Home / Άλλα Σπόρ / Μπάμπιτς: «Οι παίκτες έβγαλαν τον χαρακτήρα τους»

Μπάμπιτς: «Οι παίκτες έβγαλαν τον χαρακτήρα τους»

Ο Ζόραν Μπάμπιτς τόνισε πως οι χαντμπολίστες του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο κι απαιτητικό παιχνίδι, όπως αυτό κόντρα στη Φερεντσβάρος, και για αυτό τους έδωσε συγχαρητήρια και ζήτησε ξεκούραση και καλή προετοιμασία για τον επαναληπτικό του επόμενου Σαββάτου.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο κι απαιτητικό παιχνίδι. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μας. Έδειξαν σπουδαίο χαρακτήρα κι αγάπη για τον σύλλογο. Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλά για τον επαναληπτικό γιατί μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και περιμένουμε τον κόσμο το ερχόμενο Σάββατο στην Ηλιούπολη σε ένα ιστορικό ματς».

Ο Σάββας Σάββας συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Παρόλα αυτά, εμείς κάναμε το παιχνίδι μας διότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να παλέψουμε κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο.

Είχαμε πολύ καλή απόδοση και καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε μια ‘καυτή’ έδρα. Το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει πολύ ευχαριστημένους. Περιμένουμε να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα για να προετοιμαστούμε για τον δεύτερο ημιτελικό που αρχίζει πάλι από την αρχή σε ένα κατάμεστο κλειστό της Ηλιούπολης.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια και το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραμε. Ακόμα, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στη Βουδαπέστη και μας στήριξε. Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο μας. Να έρθουν να μας στηρίξουν για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, αλλά και να γράψουμε ιστορία ως τμήμα με την πρόκριση σε έναν ευρωπαϊκό τελικό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*