Home / Stoiximan Super League / Μπάκιτς: «Θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη»

Μπάκιτς: «Θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη»

Σε ιταλική ιστοσελίδα, μετά τον αγώνα του ΟΦΗ με τη Φιορεντίνα στη γειτονική χώρα, μίλησε ο Μάρκο Μπάκιτς.

Ο Μαροβούνιος άσος είχε στο παρελθόν αγωνιστεί στους «βιόλα» και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως στόχος των Κρητικών είναι η εξασφάλιση ενός εισιτήριου για τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

«Πέρασαν 10 χρόνια, και μετά από τόσα χρόνια, καταλαβαίνω πως έφτασα στη Φλωρεντία πολύ ανώριμος, πολύ νωρίς για το επίπεδο της τότε ομάδας. Αλλά για εμένα ήταν μία πολύ σημαντική περίοδος γιατί έμαθα τόσα πολλά, πώς να συμπεριφέρομαι στο γήπεδο, πώς να είμαι επαγγελματίας. Δεν έπαιξα, γιατί διαβάζοντας μόνο τα ονόματα που ήταν σε εκείνο το ρόστερ της Φιορεντίνα, καταλαβαίνεις γιατί δεν έπαιξε ένα 18χρονο αγόρι σαν εμένα. Έμαθα πολλά, ακόμα και από απόσταση. Μπορώ να πω ότι η Φιορεντίνα έχει μείνει στην καρδιά μου, ανάμεσα σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει στην Ευρώπη. Μερικές φορές επιστρέφω στη Φλωρεντία με την οικογένεια,πάντα ακολουθώ και έχω αισθήματα για αυτή την ομάδα», ανέφερε ο 29χρονος άσος.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό και τους στόχους του ΟΦΗ, τόνισε: «Για εμάς ήταν ένας σημαντικός αγώνας σε διεθνές επίπεδο, γιατί η Φιορεντίνα σημαίνει πραγματικά πολλά, για όλες τις ομάδες στον κόσμο. Το πρωτάθλημά μας ξεκινάει σε επτά ημέρες και θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη, γιατί έχουμε επενδύσει πολλά την τελευταία περίοδο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*