Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μούλη: «Πάμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα!»

Μούλη: «Πάμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα!»

Με οδηγό την μεγάλη ανατροπή στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα στο ΣΕΦ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η αρχηγός του «τριφυλλιού», Ρούλα Μούλη.

Επίσης, αναφέρθηκε στην μεγάλη στήριξη που δείχνει ο κόσμος των «πρασίνων» στην ομάδα, η οποία δίνει τεράστια ώθηση και ένα έξτρα κίνητρο για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο pao1908.com:

«Προερχόμαστε από μια τεράστια ανατροπή, η οποία είναι σίγουρα η μεγαλύτερη της δεκαετίας! Καταθέσαμε την ψυχή μας στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να μεταφέρουμε τη σειρά στο ΣΕΦ! Είμαι σίγουρη ότι θα καταθέσουμε για δεύτερη φορά την ψυχή μας, θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα!

Η επιτυχία είναι ήδη μεγάλη και θέλουμε να την ολοκληρώσουμε αύριο! Εδώ θέλω να σταθώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων των οπαδών, την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης αλλά και τη δική σας! Μας δίνετε τεράστια ώθηση και νιώθουμε ότι παίζετε μαζί μας για τη νίκη, για το πρωτάθλημα! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*