Home / Ποδόσφαιρο / Μοναδικό σόου Ιμπραχίμοβιτς: “Είμαι πολύ καλός για το σουηδικό πρωτάθλημα”

Μοναδικό σόου Ιμπραχίμοβιτς: “Είμαι πολύ καλός για το σουηδικό πρωτάθλημα”

Τη μία ατάκα μετά την άλλη έδινε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους Σουηδούς δημοσιογράφους.

Μόλις έγινε γνωστό την Τρίτη (31/5) ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους στην πατρίδα του, οι φήμες… οργίασαν, καθώς άλλοι υπέθεσαν πως ο Σουηδός θα ανακοινώσει το “αντίο” στην εθνική ομάδα μετά το Euro κι άλλοι πως θα αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και ήρθε η Τετάρτη (1/6) και δεν έγινε τίποτε από αυτά. Ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ένα πραγματικό σόου στη συνέντευξη Τύπου, δίνοντας -όπως άλλωστε συνηθίζει- ατάκα σε κάθε απάντησή του.

Όχι μόνο δεν αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά ουσιαστικά τρόλαρε τους δημοσιογράφους τονίζοντας: “Θέλω να γράφετε πολλές ιστορίες ενθουσιάζομαι όταν τις βλέπω. Θέλω να δω ποιος θα γράψει την πιο ωραία ιστορία και όταν κουραστώ θα σας αποκαλύψω που θα πάω”.

Όσο για την εθνική ομάδα και το αν σκοπεύει να αποχωρήσει από αυτή μετά το Euro είπε: “Αυτό δεν είναι κάτι που σκέφτομαι”.

Την καλύτερη ατάκα του όμως την κράτησε για το τέλος. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για μια πιθανή επιστροφή στη Σουηδία για χάρη της Μάλμε απάντησε: “Δεν ενδιαφέρομαι. Είμαι πολύ καλός για το σουηδικό πρωτάθλημα”.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*