Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μιλόγεβιτς: «Με Γκουαρδιόλα… έχει έρθει η ώρα της Σίτι»!

Μιλόγεβιτς: «Με Γκουαρδιόλα… έχει έρθει η ώρα της Σίτι»!

Θαυμαστής του Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που εκθείασε το έργο του και στη Μάντσεστερ Σίτι, χρίζοντας φαβορί τους «πολίτες» για κατάκτηση του Champions League.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στη σερβική Blic για το αποψινό παιχνίδι και είπε αναλυτικά: «Καταρχάς, περιμένω έναν φανταστικό αγώνα. Δεν είναι κλισέ, είναι πραγματικά δύο ομάδες που έφτασαν εδώ άξια. Το ντέρμπι του Νησιού σίγουρα είναι μια μεγάλη μονομαχία με καλό ποδόσφαιρο. Οι Γκουαρδιόλα και Τούχελ είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους προπονητές του σήμερα. Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και οι δύο και μοντέρνοι. Ξέρουν πώς να διαχειριστούν το παιχνίδι φανταστικά και έχουν και το στοιχείο της έκπληξης να ετοιμάσουν σε έναν αντίπαλο. Και για αυτό θα είναι ενδιαφέρον».

Και στη συνέχεια είπε για τον Καταλανό τεχνικό: «Τα έργα μιλούν για την αξία του. Κοιτάξτε τι κέρδισε. Τα πάντα! Με την Μπαρτσελόνα ειδικά. Πρόσφερε μαθήματα στην Μπουντεσλίγκα στον πάγκο της Μπάγερν. Κυριαρχεί στην Αγγλία, ήρθε στο Μάντσεστερ το 2016 και έκτοτε έχει κερδίσει τρεις τίτλους πρωταθλήματος. Διεκδικεί φέτος αυτό το στέμμα του Champions League με την Σίτι. Και, πιστεύω, έχει έρθει η ώρα. Τόσο για το κλαμπ όσο και για τον Γκουαρδιόλα. Παρότι πιστεύω ότι κάθε άλλος αντίπαλος στον τελικό θα του ταιριάζει καλύτερα από την Τσέλσι! Ωστόσο, ένα ελαφρύ φαβορί έχει η Σίτι, κυρίως λόγω του Πεπ, αλλά και λόγω του μεγαλύτερου αριθμού πιο έμπειρων παικτών που έχει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*