Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Μιλιβόγεβιτς: «Η ήττα από την Άντερλεχτ, είναι από τις χειρότερες της καριέρας μου»

Μιλιβόγεβιτς: «Η ήττα από την Άντερλεχτ, είναι από τις χειρότερες της καριέρας μου»

«Θα κατακτήσουμε το νταμπλ»

Αθήνα
Δηλώσεις στην ηλεκτρονική έκδοση της σερβικής εφημερίδας «Novosti» έκανε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος, αν και αναγνώρισε το βαθμό δυσκολίας που έχουν οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ, χαρακτήρησε εκείνη την ήττα την χειρότερη της καριέρας του.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πάλι τον τίτλο, αλλά δεν το γιορτάσαμε. Αργεί ακόμα το πάρτι. Μπροστά μας έχουμε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ που είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη, γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι. Θα κατακτήσουμε το νταμπλ» είπε ο 25χρονος μέσος, ο οποίοις δεν έκρυψε την απογοήτευση και τη στεναχώρια του για τον πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Πολλοί ενοχληθήκαμε από αυτόν τον πρόωρο αποκλεισμό. Για μένα είναι μία από τις χειρότερες ήττες της καριέρας μου. Χάσαμε από ατυχία στις Βρυξέλλες με 1-0 και ήμασταν κακοί στον επαναληπτικό. Αλλά, όταν σε δύο παιχνίδια έχουμε χάσει 15 ευκαιρίες και έχουμε πετύχει ένα και μόνο γκολ και αυτό με πέναλτι, δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε πως θα αποκλείσουμε την Άντερλεχτ» τόνισε, ενώ σχετικά με την παρουσία του προπονητή της Σερβίας, Ράντοβαν Τσούρτσιτς, στο ματς με την Άντερλεχτ είπε: «Ξέρω ότι ήταν στο ματς, αλλά ούτε βρεθήκαμε, ούτε μιλήσαμε. Έχει σημασία για μένα ότι αυτή τη σεζόν παίζω πάρα πολύ και, για να είμαι ειλικρινής, είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία μου. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει και επιλέγει. Είμαι αισιόδοξος».

Σχετικά με την εθνική ομάδα της χώρας του είπε πως «γνωρίζουμε όλοι πόσα χάσαμε, μην καταφέρνοντας να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, και έχουμε την υποχρέωση να αποκαταστήσουμε το σερβικό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Θα είναι δύσκολο, αλλά ήρθε η ώρα να δείξαυμε αν και πόσο πραγματικά αξίζουμε», ενώ σχετικά με τον Σάσα Ζντιέλαρ σχολίασε: «Ο Σάσα είναι εργατικός, δουλεύει άκοπα, διαχειρίζεται τις καταστάσεις μια χαρά, αν και είναι η πρώτη χρονιά του που δουλεύει επαγγελματικά. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι βασικός στην ομάδα».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*