Home / Stoiximan / Μιλάνε οι έδρες στα playouts, θα ‘χει γκολ στα playoffs

Μιλάνε οι έδρες στα playouts, θα ‘χει γκολ στα playoffs

Η Super League επιστρέφει μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την 2η αγωνιστική των playouts και με την 3η των playoffs.

Λαμία-ΟΦΗ (02/04, 16:00): Κομβικό παιχνίδι στην εξέλιξη για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, με τη Λαμία να ψάχνει δεύτερη στη σειρά νίκη μετά από αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό για να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του Ατρομήτου στην Τρίπολη. Σφιχτή ομάδα, θα βρει γκολ αλλά απέναντί της έχει τον ΟΦΗ που είναι καλό σύνολο, αλλά αδιάφορο αφού δεν πάει για κάτι. Η νίκη της Λαμίας προσφέρεται στο 2.07 και αξίζει να στηριχτεί.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (02/04, 17:15): Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Τρίπολη. Ο Αστέρας μπορεί να είναι αδιάφορος αλλά θέλει να τερματίσει στην 7η θέση, κάτι που έδειξε με την εξαιρετική του εμφάνιση και την άνετη νίκη στον Βόλο στην πρεμιέρα των playouts. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος πήρε μια σχετικά τυχερή νίκη, αφού είδε τον Παμλίδη του Απόλλωνα να χάνει πέναλτι στο 90’ και στα καπάκια η ομάδα του Κόλμαν βρήκε το γκολ της νίκης. Οι Περιστεριώτες ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς στην Τρίπολη, αφού η νίκη τους την προηγούμενη εβδομάδα δεν άλλαξε την κατάσταση και παραμένει στο +5 από τα μπαράζ. Πάλι με την έδρα θα πάμε, επιλέγοντας τη νίκη της καλύτερης ομάδας. Ο Αστέρας στοχεύει στην 7η θέση και αν νικήσει (σσ. στο 1.93 ο άσσος) θα την αγκαλιάσει.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (02/04, 20:30): Η ήττα από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας, ουσιαστικά αποτέλεσε ταφόπλακα για τον Απόλλωνα που είναι πλέον στο -8 από τα μπαράζ και ψάχνει «θαύμα» για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Παναιτωλικός από τη μεριά του είναι άνετος, έχει σωθεί και θα παίξει ανοιχτά όπως συνηθίζει. Το g/g σε ένα ανοιχτό και σχετικά αδιάφορο ματς αξίζει και προσφέρεται στη Stoiximan στο 2.00.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (03/04, 19:00): Μεγάλο ματς στη Λεωφόρο, λίγες ημέρες μετά το «ναι» για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή δεν είχε το καλύτερο πρόσωπο, μένοντας στο 0-0 με τον Άρη εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, δεν έχει χάσει επαφή με την τρίτη θέση κα συνεχίζει να πιέζει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία ελέω της διακοπής να ξεκουραστούν μετά τα πολλά συνεχόμενα ματς και θα παρουσιαστεί πιο φρέσκος. Άνετα δεύτερος και χωρίς να πιεστεί από κάποιον αντίπαλο, αλλά την ίδια ώρα θέλει να προσπαθήσει να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Πρώτη επιλογή το g/g στο 1.98 αφού οι δύο ομάδες έχουν την ικανότητα να βρουν γκολ. Με την ίδια λογική και με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο μπορούμε να ρισκάρουμε να ρίξουμε… κατιτίς στον 1 & over 2,5 goals (4.70). Άλλες δύο επιλογές με ειδικά στοιχήματα: Καταλογισμός πέναλτι στο 2.47 αλλά και το να μπει ένα γκολ ως το 28:00 στο 2.20!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (03/04, 20:00): Να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά την «γκέλα» με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τις ανάσες που έψαχναν και μένει να φανεί αν θα βγει αυτό σε φρεσκάδα μέσα στο γήπεδο, θέλοντας να εκμεταλλευτούν και πιθανή απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ είδαν να το «όνειρο» με τον Φερνάντο Σάντος να… σβήνει μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αναζητούν τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Πριν τη διακοπή, πάντως, έκανε καλή εμφάνιση αλλά πήρε μόνο την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πρώτη μας επιλογή το g/g & over 2,5 goals σε απόδοση 2.67, ενώ μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί και το over 0.5 goal στο πρώτο ημίχρονο στο νορμάλ 1.50. Την ίδια ώρα μπορούμε να επιλέξουμε το over 9,5 κόρνερ στο εξαιρετικό 2.15.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*