Home / Μπάσκετ / Μιλάει με τη Βιλερμπάν ο Ερτέλ!

Μιλάει με τη Βιλερμπάν ο Ερτέλ!

Το σενάριο του επαναπατρισμού «παίζει» δυνατά για τον Τομά Ερτέλ!

Αφού πέρασε από… χίλια κύματα, ο 31χρονος γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Μπαρτσελόνα, στα τέλη Ιανουαρίου και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Equipe», ο Τομά Ερτέλ φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Βιλερμπάν. Φυσικά, εφόσον ολοκληρωθεί το deal δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, καθώς η σχετική προθεσμία έληξε στις 6/1. Αλλά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ θέλει να τον αξιοποιήσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Παράλληλα, αναφέρεται και η εξαιρετική φιλική σχέση που έχει ο παίκτης με τον πρόεδρο της ASVEL και πρώην ΝΒΑer, Τόνι Πάρκερ.

Από ‘κει και πέρα, ο διεθνής Γάλλος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση, καθώς βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του, για τα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου.

Την τελευταία φορά που ο Ερτέλ αγωνίστηκε στη χώρα του ήταν το 2010 για λογαριασμό της Στρασμπούρ, καθώς η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Ισπανία και την Αλικάντε και έκτοτε ακολούθησαν οι Μπασκόνια, Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*