Home / Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική / Μικρόπουλος και Ηλιάδης ανέλαβαν τον Πανιώνιο

Μικρόπουλος και Ηλιάδης ανέλαβαν τον Πανιώνιο

Μια νέα εποχή ξεκινάει στον μπασκετικό Πανιώνιο, που μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού δεν μπορεί να βρει διοικητική σιγουριά, ενώ τα τελευταία χρόνια κινείται χάρη στις προσπάθειες που κάνουν ο Ερασιτέχνης και άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα.

Από την Παρασκευή (20/5), τα δεδομένα αλλάζουν καθώς τα ηνία της ομάδας ανέλαβαν δύο άνθρωποι, που μπορούν να φέρουν την ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης εκεί που της αρμόζει, ο Παναγιώτης Ηλιάδης και ο Θεόδωρος Μικρόπουλος.



Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα Παρασκευή 20/05/2022, με τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του Πανιώνιου ΓΣΣ, έχουμε τη τιμή να αναλάβουμε τη διοίκηση της ομάδας του Αντρικού Τμήματος Μπάσκετ του αγαπημένου μας Πανιώνιου, με ένα και μοναδικό σκοπό, να οδηγήσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει και εκεί που πραγματικά ανήκει.

Θα εργαστούμε σκληρά και με προσήλωση προς αυτό το σκοπό. Με την πεποίθηση: Ότι τα Καλύτερα Έπονται

Παναγιώτης Ηλιάδης & Θεόδωρος Μικρόπουλος»
.

Το προφίλ των Ηλιάδη και Μικρόπουλο, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πριν από λίγο καιρό τα «panionianea.gr»:

«ο Θεόδωρος Μικρόπουλος είναι επιχειρηματίας που κατά βάση δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών συμβάσεων και μεσιτικών ως Shipbroker ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται ως συμμέτοχος στην εταιρεία Cosmorama.

Η ναυτιλιακή εταιρεία που διευθύνει δραστηριοποιείται στον χώρο διακίνησης φορτίων από το 1966 και είναι μία αξιοσέβαστη εταιρεία του κλάδου με πελάτες κυρίως μεγάλες εισηγμένες εταιρείες του εξωτερικού, διακίνησης φορτίων και αγαθών.

Ο κύριος Μικρόπουλος βρίσκεται στην εταιρεία από το 1988 και πλέον εδώ και αρκετά χρόνια είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Οι συνεργάτες του και όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά έχουν να πούνε τα καλύτερα λόγια, περιγράφοντας έναν άνθρωπο ήρεμο και χαμηλών τόνων, αξιόπιστο και ευθύ σε όλες του τις συνεργασίες.

Είναι παλιός Νέο Σμυρνιός και δηλωμένος Πανιώνιος με ιδιαίτερη αγάπη στον μπασκετικό Πανιώνιο των μεγάλων εποχών.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως (και) την φετινή χρονιά, χωρίς να αποτελεί διοίκηση, έδωσε σημαντικές οικονομικές βοήθειες στο μπάσκετ του Ιστορικού, ενώ προσέφερε τα μέγιστα και στην ομάδα ποδοσφαίρου με τα ταξίδια που είχε να κάνει στην Κρήτη.

Ο Παναγιώτης Ηλιάδης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ταξιδιών Cosmorama και συνεργάτης με τον κύριο Μικρόπουλο.

Ο κύριος Ηλιάδης είναι ένας από τους πιο έμπειρους ταξιδιωτικούς πράκτορες με παρουσία για 30 χρόνια σε μεγάλους οργανισμούς, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και μιλάει 4 γλώσσες.

Η εταιρεία Cosmorama που διευθύνει θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα πρακτορεία ταξιδίων με μεγάλες συνεργασίες, διακρίσεις και βραβεύσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Οι συνεργάτες του περιγράφουν έναν άνθρωπο προσηνή και ευφυή και έχει την φήμη ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στην συγκεκριμένη αγορά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*