Home / Stoiximan Super League / «Μια αξέχαστη βραδιά»: Ο ΠΑΣ Γιάννινα θυμήθηκε την ιστορική τριάρα επί της Οντ

«Μια αξέχαστη βραδιά»: Ο ΠΑΣ Γιάννινα θυμήθηκε την ιστορική τριάρα επί της Οντ

Η 14η Ιουλίου είναι ιστορική για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνη τη μέρα, βλέπετε, πριν από επτά χρόνια, οι Ηπειρώτες είχαν δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας τους, συμμετέχοντας στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αντίπαλος στους Ζωσιμάδες ήταν η νορβηγική Οντ, που τα βρήκε σκούρα στα Ιωάννινα και είδε τους Μιχαήλ, Ναδάλες και Ακόστα να διαμορφώνουν ένα άνετο 3-0 υπέρ του ΠΑΣ, που του έδινε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Οι Γιαννιώτες θυμήθηκαν την ιστορική εκείνη βραδιά με δημοσίευση στα social media, η λεζάντα της οποίας αναφέρει: «Σαν σήμερα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ. Μια αξέχαστη βραδιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Η ρεβάνς, μία εβδομάδα αργότερα, είχε εξελιχτεί σε θρίλερ, καθώς οι Νορβηγοί είχαν καταφέρει να νικήσουν κι εκείνοι 3-0 και να στείλουν το ματς στην παράταση.

Εκεί όμως, ένα γκολ του Κούτρη είχε λυτρώσει την ελληνική ομάδα, που είχε συνεχίσει έτσι στον 3ο προκριματικό γύρο – όπου αποκλείστηκε από την Άλκμααρ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*