Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μια ανατροπή και μια αγκαλιά τόσο… Ατρόμητος!

Μια ανατροπή και μια αγκαλιά τόσο… Ατρόμητος!

Μετά από αρκετό καιρό και τρομερή ταλαιπωρία, οι φίλοι του Ατρομήτου μπορούν να χαμογελάσουν ξανά! Ποιος «ευθύνεται» για αυτό; Ο Κόλμαν, ο Κουλούρης και κάθε μέλος αυτής της ομάδας που επιτέλους αντέδρασε! Η νίκη-ανατροπή με τη Λαμία, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να αρχίσει μια αντεπίθεση και να βοηθήσει του Περιστεριώτες να ανακάμψουν βαθμολογικά, την ώρα που εικόνα της αναμέτρησης με το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, σκόρπισε ελπίδα και έδειξε πως υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και προσπαθούν, με όλη τους την ψυχή!

Οι πανηγυρισμοί στο δεύτερο γκολ ήταν… όλα τα λεφτά



Αν κάποιος έχει παρατηρήσει τα παιχνίδια του Ατρομήτου από την αρχή της σεζόν, μπορεί εύκολα να διακρίνει την διαφορά με το σημερινό ματς. Παίκτες έτοιμοι να… φάνε σίδερα, ένας προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό και ικανότητα να εμπνέει τους παίκτες του (κάτι που καλώς ή κακώς έλειψε με Λόπεθ και Παράσχο), κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έδειξαν αμέσως ότι το «κατέχουν» το άθλημα. Όλα αυτά, αποτυπώνονται ξεκάθαρα σε μια εικόνα. Αμέσως μετά το δεύτερο γκολ, ο Κουλούρης τρέχει να πανηγυρίσει και ο πρώτος που τρέχει πάνω του και τον αρπάζει δεν είναι κάποιος ψυχωμένος πιτσιρικάς, αλλά ο Κρις Κόλμαν. Ποιοι ακολουθούν; Ο Έρλινγκμαρκ από τη Σουηδία που μέχρι πριν λίγο δεν ήξερε που πέφτει το Περιστέρι και ο Τζοβάρας που δεν είχε παίξει ποτέ στην Αθήνα. Όλα αυτά, τίγκα στο πάθος!



Ατρόμητος: Μια ανατροπή και μια αγκαλιά

Ο Κουλούρης από τα παλιά που ήρθε για να μείνει



Επιτέλους, επιτέλους, επιτέλους. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ακούσει τόσα πολλά φέτος, έκλεισε στόματα με τρομερή εμφάνιση. Δεν είναι μόνο το γκολ-πέναλτι, ούτε η μαγική συνεργασία με τον Σπιριντόνοβιτς, ούτε το τέλειο σεντρεφορίσιο τελείωμα στο 2-0. Είναι όλα μαζί και άλλα τόσα που δεν φαίνονται. Σε μια ώριμη ηλικία πλέον, δείχνει έτοιμος (μετά και το σημερινό ματς) να ηγηθεί μιας προσπάθειας σωτηρίας όπως ήρθαν τα πράγματα. Η παρουσία του Αλιμπέκ, ο οποίος έδειξε και αυτός πως αν και βαρύς ακόμα έχει την ποιότητα να προσφέρει, θα δημιουργήσει στον Έλληνα επιθετικό ένα υγιή ανταγωνισμό που μόνο θα τον βελτιώσει.

Το τρομερό ντεμπούτο του Τζοβάρα



Ένα παιδί που ήρθε κατευθείαν από την Super League 2 και τη Νίκη Βόλου, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ντάνι Καστεγιάνο και στο ντεμπούτο του… έβγαλε μάτια! Αριστερός μπακ για 90 λεπτά, δεν άφησε σημείο στις πλευρές που να μην οργώσει. Καλύτερο από τα αμυντικά του προσόντα, τα οποία απέδειξε ότι διαθέτει, είναι η ικανότητα που δείχνει να έχει στην επίθεση. Οι κούρσες του είναι κάτι που λείπουν από τους Περιστεριώτες, βγάζει μια απίστευτη ενέργεια, ενώ η ταχύτητά ήταν εξαιρετική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και με την επιστροφή του έμπειρου Ισπανού μπακ στην δράση, θα δοθούν μάχες για την ενδεκάδα, με τον Γιώργο Τζοβάρα να κάνει ονειρικό πρώτο ματς που αποτελεί τρομερό… μπουστάρισμα για τη συνέχεια.



Ατρόμητος: Μια ανατροπή και μια αγκαλιά

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*