Home / Άλλα Σπόρ / Με 15άδα στο Προολυμπιακό η Εθνική πόλο γυναικών

Με 15άδα στο Προολυμπιακό η Εθνική πόλο γυναικών

Ο Τεό Λοράντος ανακοίνωσε την Τετάρτη τις 15 διεθνείς πολίστριες που θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης, 19-24/1.

Αυτές είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κότσια, Φωτεινή Τριχά, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Σοφία Τορνάρου, Ιουλία – Άννα Κοντονή.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου για την Ιταλία.

«Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες της πανδημίας, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Μορφέση, καταστρώσαμε ένα πλάνο προετοιμασίας για να αντιμετωπίσουμε και τα θέματα υγείας, αλλά και τα αγωνιστικά θέματα. Νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας εδώ, αλλά και στο κοινό καμπ με την Ισπανία στη Μάλαγα.

Όλες οι εισηγήσεις μου έγιναν δεκτές και για αυτό ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, και ολόκληρο το ΔΣ της ΚΟΕ.

Ανάμεσα σε αυτές και ο εγκλεισμός μας στο ξενοδοχείο μια εβδομάδα πριν ταξιδέψει η ομάδα. Όλα αυτή η πορεία, λοιπόν, θεωρώ ότι τελειώνει με θετικό πρόσημο και πάμε για το στόχο. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο αποφασισμένη από ποτέ», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη:

Τηλεδιάσκεψη για τα πρωταθλήματα πόλο

Πρωτιά για Εθνική στον ευρωπαϊκό όμιλο του World League!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*