Home / Άλλα Σπόρ / Με 13 αθλητές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με 13 αθλητές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την ελληνική αποστολή αρχίζει αύριο στην Ιταλία το παγκόσμιο πρωτάθλημα U17 που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Η Ελλάδα σε ακόμα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα έχει πολυπρόσωπη συμμετοχή. Συνολικά 13 Ελληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν με στόχο τη διάκριση και ταυτόχρονα τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Βασίλης Παπαγεωργίου (51κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Νίκος Γιακουνίδης (92κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.)

Στην Ελευθέρα θα παλέψουν οι: Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.) και Αγγελος Αποστολίδης (80κ.).

Στις Γυναίκες θα αγωνιστούν οι: Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.). Δροσούλα Τζιανακοπούλου (65κ.) και Νικολέττα Μπάρμπα (69κ.).

Στην Ιταλία έχουν ταξιδέψει οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Παπαγεωργίου, Χαράλαμπος Κεσανίδης και Μόησεν Παριγέι, καθώς και η διεθνής διαιτητής Αναστασία Μιγκιπή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τη Δευτέρα θα αγωνιστούν δύο Ελληνες πρωταθλητές. Πιο συγκεκριμένα οι Λευτέρης Παππάς (80κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.), όπου το απόγευμα θα μάθουν και τους αντιπάλους τους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*