Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με Χιμένεθ ως το τέλος η ΑΕΚ, εκτός κι αν…

Με Χιμένεθ ως το τέλος η ΑΕΚ, εκτός κι αν…

Το κλίμα για τον Μανόλο Χιμένεθ έχει βαρύνει πολύ στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τις ήττες από Βόλο και ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός χρεώνεται το κακό στήσιμο, τις παράλογες αλλαγές, αλλά και όσα δηλώνει «αδειάζοντας» συχνά τους ποδοσφαιριστές του.

Η θέση του είναι επισφαλής, αλλά μα τα υπάρχοντα δεδομένα, η «Ένωση» θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί του ως το τέλος της σεζόν. Αυτό φυσικά προϋποθέτει πως η ομάδα θα συνέλθει αγωνιστικά και δεν θα χάσει τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν, δηλαδή το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Χιμένεθ θεωρεί και το είχε πει στον Δημήτρη Μελισσανίδη στην επαφή που είχαν πρόσφατα ότι η ομάδα του μετά τη διακοπή θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη. Ποντάρει στο φρεσκάρισμα των παικτών που έχουν επιβαρυνθεί, αλλά και στις επιστροφές αρκετών τραυματιών. Ο Γαλανόπουλος και ο Τσιγκρίνσκι είναι στην τελική ευθεία και μόνο ο Σιμόες θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη εκτός δράσης από τους «βασικούς».

Χθες ο Χιμένεθ δεν έκανε μεγάλη ανάλυση για τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του στην Τούμπα. Άλλωστε απουσίαζαν και οι έντεκα διεθνείς. Πάντως φρόντισε να εκφράσει τα παράπονά του στους παίκτες του για την ανασταλτική λειτουργία, ενώ τόνισε πως δεν έδειξαν τον χαρακτήρα που απαιτούν τέτοια παιχνίδια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*