Home / Βόλεϊ / Με το Φίλιππος Βέροιας-ΟΦΗ ανοίγει ο «χορός» των playout

Με το Φίλιππος Βέροιας-ΟΦΗ ανοίγει ο «χορός» των playout

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου αρχίζει η Β΄φάση του πρωταθλήματος Volley League για τις θέσεις 5-8 η οποία θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και του Ο.Φ.Η. στο γυμναστήριο του Μίλωνα. (1η αγωνιστική, Β΄φάση, θέσεις 5-8, 26/3, 19:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Πρέντζας, Ονόπας)

Με στόχο τη συνέχεια των καλών του εμφανίσεων ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ρίχνεται στη μάχη των πλέι άουτ της Β΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League για την κατάταξη στις θέσεις 5-8. Υπενθυμίζεται πως δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου η ομάδα της Ημαθίας μετράει δύο νίκες, 3-2 σετ στο Ηράκλειο και 3-0 σετ στη Βέροια στους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και φιλοδοξεί να “τριτώσει το καλό”, ώστε να μπει «με το δεξί» σε αυτή τη νέα απαιτητική διοργάνωση.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Αρχίζουν τα πλέι άουτ που είναι μία εντελώς άλλη διοργάνωση. Καινούρια παιχνίδια, εμείς κουβαλάμε την κούραση του χθεσινού παιχνιδιού και του σημερινού ταξιδιού, αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια καλή αρχή, στη σειρά αυτή των πλέι άουτ. Στόχος μας στο πρώτο ματς με τον ΟΦΗ είναι να πάρουμε τη νίκη και κάθε μέρα θα βλέπουμε και το επόμενο παιχνίδι».



Επιστρέφει ο Κώστας Προύσαλης

Το ευχάριστο νέο είναι πως ο Κώστας Προύσαλης επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από περίπου ένα μήνα λόγω κορονοϊού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα και από τη μεριά μου θέλω να βοηθήσω τον Φίλιππο. Στόχος μας σε αυτή τη σειρά πρέπει να είναι οι πολύ καλές εμφανίσεις για να ανέβει η ψυχολογία, μήπως γίνουν το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας, ώστε να φορτσάρουμε για κάποια διάκριση στη φετινή σεζόν. Όσον αφορά στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, είναι μια ομάδα που μου αρέσει και είναι καλό που είναι από την Κρήτη, γιατί το βόλεϊ χρειάζεται ομάδες από την περιφέρεια. Τον ΟΦΗ τον έχουμε παίξει, έχει τη δυναμική του, αλλά λόγω του κορονοϊού και των εκάστοτε αλλαγών-ελλείψεων, δεν μπορούν οι ομάδες να έχουν μυστικά μεταξύ τους. Θα μπούμε, θα παίξουμε, θα δούμε τι σχήμα θα έχουν αυτοί, θα έχουμε εμείς, γιατί θεωρώ ότι οι προπονητές όλων των ομάδων θα κάνουν αρκετές αλλαγές για λόγους διαχείρισης, όπως θα πρέπει να κάνουμε και εμείς οι αθλητές κατάλληλη διαχείριση, ούτως ώστε όταν έρθουν τα δυνατά παιχνίδια να είμαστε σε φουλ φόρμα. Πιστεύω πως σε αυτή τη σειρά αγώνων θα δούμε πολύ όμορφα παιχνίδια, αφού οι ομάδες θα παίξουν χωρίς κρισιμότητα και άγχος και επίσης θα δούμε να παίζουν περισσότεροι νέοι Έλληνες αθλητές, όπως είδαμε να συμβαίνει στη διάρκεια της κανονικής σεζόν».

Νέα αρχή και ο Ο.Φ.Η.

Νέα αρχή θέλει να κάνει και ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης μετά την επιστροφή της από τη Σύρο παρέμεινε στην Αθήνα για να δώσει τους αγώνες ελπίζοντας σε ένα καλύτερο πλασάρισμα από την 8η θέση που πήρε στην κανονική περίοδο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας είπε: «Τόσο εμείς όσο και ο Φίλιππος ταλαιπωρηθήκαμε από τον covid. Δεν είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Θα είναι ένα ντέρμπι και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς από αυτό το τριήμερο. Είναι αδιανόητο να κάνεις τρία παιχνίδια σε τρείς μέρες, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες που δεν είναι έτοιμες σωματικά και πνευματικά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, στα παιχνίδια αυτά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*