Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με το μυαλό σε… Σάντος και Ολυμπιακό η ΑΕΚ-Δύσκολα Τζαβέλλας και Σιμόες

Με το μυαλό σε… Σάντος και Ολυμπιακό η ΑΕΚ-Δύσκολα Τζαβέλλας και Σιμόες

Κρίσιμη μέρα, αλλά ίσως όχι καθοριστική, είναι η σημερινή για την ΑΕΚ και τον Φερνάντο Σάντος. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία στο «Ντραγκάο» με έπαθλο την πρόκριση στο Μουντιάλ και σε περίπτωση αποκλεισμού θεωρείται δεδομένο ότι ο 67χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της. Σε αυτό το σενάριο, η «Ένωση» θα έχει πολύ καλές πιθανότητες να συμφωνήσει με τον Σάντος.

Πάντως η Πορτογαλία είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ακόμη κι αν το επιβεβαιώσει και προκριθεί, το θέμα του προπονητή είναι ανοιχτό. Τόσο γιατί υπάρχουν ερωτηματικά για το αν η ομοσπονδία της Πορτογαλίας ή και ο ίδιος ο Σάντος θα επιλέξουν να συνεχίσουν μαζί, όσο και γιατί ακόμη κι αν τελικά αποφασιστεί να οδηγήσει την ομάδα και στα τελικά του Κατάρ, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει ταυτόχρονα και τα ηνία της ΑΕΚ.

Ακόμη πάντως κι αν το σίριαλ έχει αρνητική εξέλιξη, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κλείσει άμεσα (μέσα στον Απρίλιο) προπονητή για τη νέα σεζόν και να πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας άνδρα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:00) για την 3η αγωνιστική των playoffs. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι σε αυτό το ματς οι Γιώργος Τζαβέλλας και Αντρέ Σιμόες. Ο πρώτος επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Εθνική, χθες έκανε εξετάσεις και υπάρχει ανησυχία για ελαφρά θλάση, ενώ ο δεύτερος έχει κάποιο πρόβλημα στην ποδοκνημική και λογικά δεν θα είναι στο 100%.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*