Home / Άλλα Σπόρ / Με την ψυχή στο στόμα λύγισε την Γεωργία η Ελλάδα

Με την ψυχή στο στόμα λύγισε την Γεωργία η Ελλάδα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φουντούλη απέσπασε τη νίκη (10-11) από τη Γεωργία η Εθνική πόλο ανδρών και ξεκίνησε θετικά την προσπάθειά της στο προολυμπιακό τουρνουά πόλο.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου διατήρησε τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκεια, ωστόσο στο φινάλε ζορίστηκε, με τον Φουντούλη, που πέτυχε συνολικά πέντε τέρματα, να δίνει τη λύση.

Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ με δύο γκολ του Φουντούλη και ένα του Κολόμβου ξέφυγε στο 6-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Η Γεωργία μείωσε σε 6-4, ωστόσο ο Φουντούλης χτύπησε ξανά δις και έκανε το 8-4. Μερί τριών τερμάτων οι Γεωργιανοί μείωσαν στο γκολ (8-7) και ως το τέλος της Τρίτης περιόδου ισοφάρισαν σε 10-10.

Η Εθνική στριμώχτηκε, ωστόσο ο Φουντούλης πέντε λεπτά πριν το φινάλε πέτυχε το νικητήριο γκολ, που έκανε τη διαφορά στο ματς.

Επόμενος αντίπαλος για το γαλανόλευκο σύνολο είναι η Βραζιλία αύριο (Δευτέρα 15/2) στις 17:00.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 2-5, 1-0.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

Γεωργία (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Ρασμάντζε, Καβταράντζε, Νταντβάνι 1, Ιμναϊσβίλι, Μπιντάτζε, Γιέλατσα, Γιακάϊα, Σουτσιασβίλι 1, Ελέζ 4, Μαγκρακβελίτζε, Μπαράλντι 2, Βαπένσκι 2, Σουμπλάντζε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*