Home / sport-fm.gr ΘΕΜΑ / Με την υπογραφή του Μαρσέλο: Τα 5 σημεία από το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Με την υπογραφή του Μαρσέλο: Τα 5 σημεία από το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο και προκρίθηκε χωρίς άγχος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός (2-2).

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα, δείχνοντας πως σιγά σιγά βρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό. Παρά το γεγονός πως ο Μίτσελ παρέταξε μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς του Βόλου, οι Πειραιώτες έδειξαν πως έχoυν χημεία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ κάποιοι τράβηξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και κάποιοι άλλοι όχι. Σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας και ένα πανέμορφο τέρμα, ο «ανεβασμένος» Μαρσέλο.

Αναλυτικά τα 5 σημεία από την ισοπαλία και την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Περιστέρι:

Εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο

Παρότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ του Τζοβάρα μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Αν και ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με 11 αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Βόλο, οι ποδοσφαιριστές του άλλαζαν υπέροχα την μπάλα. Παράλληλα, έδιναν πλάτος στο παιχνίδι προκειμένου να ανοίξουν το γήπεδο και να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα του Ατρόμητου, δείχνοντας πως έχουν πλέον βρει τον… παλιό καλό τους εαυτό.

Ο εκπληκτικός Γιαννιώτης

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική παρουσία. Είχε έξι αποκρούσεις, όλες καθοριστικές, κρατώντας σε χαμηλά, κυρίως στο πρώτο μέρος, επίπεδα το σκορ του αγώνα. Σε παιχνίδι κόντρα στην πρώτη του επαγγελματική ομάδα, έδειξε πως χρήζει μεγαλύτερης προσοχής από τους «μεγάλους», διανύοντας μια πολύ μεστή σεζόν, όντας 2ος στη λίστα με τις περισσότερες αποκρούσεις στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αναιρέσει τίποτα από τα παραπάνω.

Αυτοί που… άρπαξαν την ευκαιρία

Με την πρόκριση ουσιαστικά να έχει ήδη κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, ο Μίτσελ παρέταξε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο την περασμένη Κυριακή. Δύο παίκτες που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν ήταν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Σαμασέκου.

Ο πρώτος ήταν… on fire στο πρώτο μέρος και αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των γηπεδούχων. Από αυτόν ξεκινά και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, κάνοντας την παράλληλη πάσα που ο Γιαννιώτης… απομακρύνει πάνω στον Σισέ.

Όσον αφορά στον χαφ από το Μάλι, σίγουρα δεν βρίσκεται στο 100%, ωστόσο έδειξε κάποιες από τις… τεράστιες δυνατότητές του στον αγωνιστικό χώρο. Έτρεξε πάρα πολύ, πίεζε συνεχώς, προσπαθώντας διαρκώς να καλύψει και τον Κασάμι, ο όποιος στο αμυντικό κομμάτι δεν βρέθηκε και στην καλύτερή του βραδιά.

Μαρσέλο από τα… παλιά

Ο Βραζιλιάνος αστέρας των ερυθρόλευκων έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια. Στο σημερινό παιχνίδι έδειξε πως σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του και πως μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Μίτσελ. Είχε σωστά και συνεχή ανεβάσματα από την πλευρά του, συνεργάστηκε άψογα είτε με τον Ελ Αραμπί είτε με τον Ροντρίγκες, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου κάνει κίνηση… φορ και πετυχαίνει ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα.

Ο «πεσμένος» Μασούρας

Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο με τα «ερυθρόλευκα». Στη σημερινή αναμέτρηση έχασε 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, μένοντας άσφαιρος για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Παρά το γεγονός πως ήταν δραστήριος και μέσα στις φάσεις, δεν κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή του για την επιλογή του να τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα σήμερα, με τον Μίτσελ να σκέφτεται, ίσως, να διατηρήσει το σχήμα με τα τρία «10αρια» κόντρα στον Βόλο, μιας και τότε, δικαιώθηκε από το… ημίχρονο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*