Home / Άλλα Σπόρ / Με πυρετό και παυσίπονα έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 35χλμ βάδην του Παγκοσμίου ο Παπαμιχαήλ!

Με πυρετό και παυσίπονα έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 35χλμ βάδην του Παγκοσμίου ο Παπαμιχαήλ!

Ασθενής αγωνίστηκε στα 35χλμ βάδην του Παγκόσμιου πρωταθλήματος του Όρεγκον ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο 33χρονος δρομέας ανέβασε πυρετό τις τελευταίες δύο μέρες, γεγονός που επηρέασε την απόδοσή του στην πέμπτη του συμμετοχή σε παγκόσμιο.

Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κάνει σπουδαίο χρόνο, βελτιώνοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ.

«Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Ήταν μαι δύσκολη χρονιά, δούλεψα πάρα πολύ. Δεν βρήκαμε μια διαδρομή να κάνουμε για αυτό που είχα δουλέψει. Περίμενα πώς και πώς αυτόν τον αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος, μεν, από το ρεκόρ, αλλά και λίγο άτυχος γιατί πριν δύο μέρες αρρώστησα. Δεν τολμούσα να το πω καν στον εαυτό μου. Ήμουν με πυρετό μέχρι χθες το βράδυ και αγωνίστηκα με παυσίπονα. Για μένα αυτό σημαίνει πολλά. Έδωσα το 100%. χαρούμενος, είναι η πέμπτη συμμετοχή μου, τι άλλο να περιμένω;», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Ήταν απίστευτη κούρσα. Το περίμενα ότι θα πάει γρήγορα. Φάνηκε και από τις γυναίκες ότι θα είναι μια γρήγορη διαδρομή. Περίμενα κι εγώ να τραβηχτώ μαζί με αυτούς. Τραβήχτηκα μέχρι ένα σημείο, αλλά μετά ένιωσα την κόπωση,. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος».

Όσο για τον χρόνο που υπολογίζει ότι θα μπορούσε να κάνει αν δεν είχε ασθενήσει, είπε: «Περίμενα λίγο κάτω από 2:33.00. Δεν πειράζει, αυτά είναι για να γινόμαστε καλύτεροι, πιο δυνατοί και συνεχίζουμε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wNy8yNC8xNi8xOV80OF82MmRkNzEyNDY0ZDM5LmpwZw==/profile:player-960×540/image.jpg

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*