Home / Μπάσκετ / Euroleague / Με παρέμβαση του Ρώσου πρωθυπουργού πέταξε για Τουρκία η ΤΣΣΚΑ!

Με παρέμβαση του Ρώσου πρωθυπουργού πέταξε για Τουρκία η ΤΣΣΚΑ!

Δημόσια «ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό, Μιχαήλ Μισούστιν, είπε ο Αντρέι Βατούτιν, μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στο Final Four της φετινής Ευρωλίγκας.

Εξαιτίας των περιορισμών στις πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, το τσάρτερ της «ομάδας του στρατού» δεν μπορούσε να λάβει σύντομα την άδεια απογείωσης, με αποτέλεσμα η αποστολή να παραμένει για πολλές στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, ύστερα από την παρέμβαση του Μιχαήλ Μισούστιν, το πρόβλημα αυτό λύθηκε και έτσι η ΤΣΣΚΑ ταξίδεψε κανονικά και εγκαίρως για την Κωνσταντινούπολη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν. Λόγω των δυσκολιών στις πτήσεις ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία, για λόγους που δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε, η ομάδα πέρασε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Και αν δεν φτάναμε εγκαίρως για το τρίτο παιχνίδι, τότε λόγω του κανονισμού θα χάναμε το ματς με σκορ 20-0. Ωστόσο, η προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού βοήθησε γρήγορα να λυθεί το θέμα», ήταν τα λόγια του Αντρέι Βατούτιν στο «TASS».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*