Home / Άλλα Σπόρ / Με οκτώ αθλητές στο Oπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Οστράβας η Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜE.Α.

Με οκτώ αθλητές στο Oπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Οστράβας η Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜE.Α.

Με την επωνυμία «ITTF Czech Para Open», το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για αθλητές με αναπηρίες είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της διεθνούς ομοσπονδίας και διεξάγεται 23-25 Ιουνίου στο «TJ Ostrava».

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες εξασφάλισε πολυπληθή εθνική αποστολή με πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες. Στην πόλη της τσεχικής δημοκρατίας μετέβησαν την Τετάρτη με δύο ξεχωριστά γκρουπ ο Γρηγόρης Χρυσικός, ο Χρήστος Στάμου, η Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά (για τις κλάσεις με αμαξίδιο), ο Γιώργος Μουχθής, ο Λευτέρης Μαύρης, η Μαρία Καΐπη, η Ειρήνη Δρακωνάκη και ο Αλέξανδρος Διακουμάκος (για τις κλάσεις των ορθίων).

Μετά από τα φετινά τουρνουά στην Ισπανία, την Αίγυπτο, τη Γαλλία, την Ιορδανία, τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο, δυνατοί εκπρόσωποι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.Με.Α. θα «τσεκάρουν» την αγωνιστική τους κατάσταση και στην Οστράβα και θα έχουν τη ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την προσπάθεια του Μουχθή, ο οποίος έχει βρεθεί σε θέσεις πρόκρισης στην κλάση 6 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 και απαραίτητα θέλει να τις προστατεύσει με τα αποτελέσματά του.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι η ομοσπονδιακή Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜΕ.Α., Ελευθερία Νταουντάκη και ο Τεχνικός Διευθυντής του «Εν Σώματι Υγιεί» και τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας, Αλέξανδρος Καραϊωσήφ. Την αποστολή ακολουθούν, επίσης, η Ανίτα Χατσατριάν, προσωπική προπονήτρια της Δρακωνάκη και ο Δημήτρης Χαριτωνίδης, συνοδός του Χρυσικού.

Όπως τα προηγούμενα τουρνουά της χρονιάς, έτσι κι αυτό στην Οστράβα περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα. Δηλαδή απλό, διπλό και διπλό μικτό. Συνεπώς, οι αθλητές μας θα δώσουν ικανοποιητικό αριθμό αγώνων, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματά τους.

Στο απλό, ο Χρυσικός αγωνίζεται στην κλάση 1 των ανδρών, η Μπουρνιά στην κλάση 1 των γυναικών, ο Στάμου στην κλάση 2 των ανδρών, ο Μουχθής και ο Μαύρης στην κλάση 6 των ανδρών, η Δρακωνάκη και η Καΐπη στην ίδια κλάση των γυναικών και ο Διακουμάκος στην κλάση 10 των ανδρών.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*