Home / Άλλα Σπόρ / Με Μλάντοστ η Βουλιαγμένη στα προημιτελικά του Euro Cup

Με Μλάντοστ η Βουλιαγμένη στα προημιτελικά του Euro Cup

Μια ομάδα-θρύλο στο χώρο του πόλο θα αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στα προημιτελικά του Euro Cup. Η κλήρωση που έγινε σήμερα την έβγαλε αντιμέτωπη με τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Η ιστορική ομάδα από την Κροατία, επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο παρελθόν, αποκλείστηκε το φθινόπωρο στα προκριματικά του Champions League και συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, όπου θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 17 Μαρτίου στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (24/3) στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι στη Μλάντοστ, η οποία τη φετινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο Κροατίας, ενώ πέρυσι είχε αναδειχθεί νικήτρια στην Αδριατική Λίγκα, αγωνίζεται ο επί σειρά ετών παίκτης του Ολυμπιακού Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος με τους «ερυθρόλευκους»” κατέκτησε το Champions League το 2018. Στο ρόστερ της βρίσκονται ακόμη οι διεθνείς Κροάτες Γιόσιπ Βρλιτς, Λόβρε Μίλος, Λούκα Μπούκιτς και ο τερματοφύλακας Ιβάν Μάρσελιτς, ο Ρώσος Κονσταντίν Χάρκοφ και ο βετεράνος Ρουμάνος φουνταριστός Κοσμίν Ράντου.

Η Μλάντοστ έπεσε θύμα έκπληξης στα προκριματικά του Champions League, όπου στο κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στους ομίλους ηττήθηκε 9-8 από την Ορτίτζια. Στη φάση των “16” του Euro Cup απέκλεισε με δύο νίκες την Μπαρτσελόνα (11-9 στην Ισπανία και 7-6 στο Ζάγκρεμπ).

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία)-Τσόλνοκι (Ουγγαρία)

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Βουλιαγμένη

Όρβοσι (Ουγγαρία)-Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*