Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Με Λετονία κλείνει τα «παράθυρα» η Εθνική Ανδρών

Με Λετονία κλείνει τα «παράθυρα» η Εθνική Ανδρών

Την παρουσία της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 ολοκληρώνει η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζοντας απόψε τη Λετονία στη «φούσκα» της Ρίγας (19:30, ΕΡΤ3, sport-fm.gr).

Ο αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για την ελληνική ομάδα, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από το Νοέμβριο, ενώ θα είναι δεδομένα δεύτερη στον όγδοο όμιλο. Ωστόσο θέλει να ολοκληρώσει με νίκη το ταξίδι αυτό δίνοντας παράλληλα και ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αποφασίσει πριν το τζάμπολ ποιοι δύο παίκτες θα μείνουν εκτός. Στο προηγούμενο ματς είχαν αποκλειστεί από τη δωδεκάδα ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης (που έχει κληθεί για πρώτη φορά στην αποστολή) και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, που είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Η Λετονία φτάνει σε αυτό το τελευταίο ματς απογοητευμένη, καθώς η προχθεσινή της ήττα από τη Βουλγαρία την έθεσε αυτομάτως εκτός Ευρωμπάσκετ 2022.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, που επίσης είναι διαδικαστικός, Βουλγαρία και Βοσνία αναμετρώνται στις 16:30.

Από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Δανία-Λιθουανία στις 19:30 στη «φούσκα» του Βίλνιους, με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στα τελικά του Ευρωμπάσκετ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*