Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με κόσμο το φιλικό του Αστέρα με τον Απόλλωνα

Με κόσμο το φιλικό του Αστέρα με τον Απόλλωνα

Με κόσμο θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη, όπως έκαναν γνωστό οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ):

Α. Δικαίωμα εισόδου στον φιλικό αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Κατά την είσοδο ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φέρει μαζί του την κάρτα διαρκείας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Β. Μεμονωμένα εισιτήρια για το φιλικό της Τετάρτης (04/08) θα πωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ από το εκδοτήριο του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο θα πρέπει να φέρει μαζί του το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ, τον αριθμό ΑΜΚΑ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από την Θύρα 3 του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Προκειμένου για τη διευκόλυνση κατά την είσοδο και την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19, παρακαλείσθε η προσέλευσή σας στο γήπεδο να είναι έγκαιρη.

* Η χρήση μάσκας και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στην αθλητική εγκατάσταση είναι υποχρεωτική.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*