Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με Καστάνιος κόντρα στην ΑΕΛ ο ΟΦΗ

Με Καστάνιος κόντρα στην ΑΕΛ ο ΟΦΗ

Στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ το Σάββατο (6/3, 15:00) για την 25η αγωνιστική της Super League 1 τέθηκε ο Λουκ Καστάνιος.

Ο Ολλανδός επιθετικός έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση των Κρητικών την Παρασκευή (5/3) στο «Βαρδινογιάννειο Aθλητικό Kέντρο» και ως εκ τούτου μπήκε στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Αντίθετα, σε αυτή δεν θα βρίσκονται οι Φελίπε Σόουζα (υπέστη κάκωση στον θώρακα μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του) και Βαγιέμπα Σακόρ, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος του προγράμματος. Επίσης, θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Aπόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χουάν Νέιρα, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, αντίδρασης, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΛ αποτελείται από τους Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Στάικο, Γρίβα, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέση και Μίγγο.

Εκτός αυτής, πέρα από τους τραυματίες, βρέθηκαν και οι Γκαργκαλατζίδης, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΕ Άρης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»



Γαβαλάς: «Το γκολ του Μπουχαλάκη θα το μνημονεύουμε καιρό»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*