Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με εντολή Μελισσανίδη επισπεύσθηκε η ανάρτηση του πορτραίτου του Σεραφείδη στην Αγιά-Σοφιά

Με εντολή Μελισσανίδη επισπεύσθηκε η ανάρτηση του πορτραίτου του Σεραφείδη στην Αγιά-Σοφιά

Από το πρωί της Τρίτης (04/01) το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια της ΑΕΚ είναι πιο «φτωχή», μετά τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Το μεγάλο του όνειρο και η επιθυμία του να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ να παίζει στην «Αγία Σοφιά» δεν μπόρεσε να το ζήσει, ωστόσο βίωσε την τεράστια τιμή να δει το πορτραίτο του να αναρτάται στους πυλώνες του γηπέδου, μαζί με εκείνα των Θωμά Μαύρου, Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Μια εξέλιξη η οποία πιστώνεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μόλις έμαθε για την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του Σεραφείδη έδωσε αμέσως την εντολή να επισπευσθούν οι διαδικασίας ανέγερσης των πορτραίτων.

Μάλιστα, φαίνεται πως η εντολή του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να ήταν: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου».

Όσον αφορά στο αρχικό πλάνο, τα αποκαλυπτήρια των πορτραίτων ήταν προγραμματισμένα να γίνουν λίγο διάστημα πριν από τα εγκαίνια του γηπέδου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*