Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με αυτούς πάει στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Με αυτούς πάει στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της αυριανής (4/1) αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Από την αποστολή του ΟΦΗ που θα «πετάξει» στις 14:30 με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, απουσιάζει ο τιμωρημένος -λόγω αποβολής του στο προηγούμενο ματς- Μεγιάδο, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ο ανέτοιμος Τοράλ, o διεθνής με την Εθνική Καμερούν Επασί και ο τραυματίας Γουές.

Στην 21μελή αποστολή της κρητικής ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα, συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Γκαγέγος, Στάικος, Ντερ Γκούζμαν, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Γρίβας, Καμάου, Τσιλιανίδης, Καστάνιος και Ντουρμισάι.

Ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στην Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης (5/1) και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μέσω πτήσης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*