Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με αλλαγές για την αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Με αλλαγές για την αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η ΑΕΚ υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» θέλει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί που θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις επιλογές του στο ντέρμπι. Κατ’ αρχάς είναι αμφίβολο αν θα καθίσει στο τέρμα ο Τσιντώτας που είναι σε κακή φόρμα ή θα πάρει τη θέση του ο Αθανασιάδης.

Στην άμυνα οι Μιτάι και Ινσούα διεκδικούν τη θέση του Λόπες, ενώ δεξιά θα παίξει ο Μπακάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό. Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου έχουν προβάδισμα για το δίδυμο στα στόπερ.

Στο κέντρο οι Γαλανόπουλος και Σάκχοφ με τον Μάνταλο λίγο μπροστά τους θεωρούνται επικρατέστεροι, ενώ μπροστά θα δούμε πιθανότατα τους Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Κρίστισιτς, ο Σιμάνσκι που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, ενώ εκτός αποστολής και… πλάνων μένουν οι Βασιλαντωνόπουλος και Χνιντ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*