Home / Άλλα Σπόρ / Με Ακριτίδη το πόλο γυναικών της ΑΕΚ

Με Ακριτίδη το πόλο γυναικών της ΑΕΚ

Ο Κωνσταντίνος Ακριτίδης θα είναι ο τεχνικός της ομάδας πόλο γυναικών της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος ήταν βοηθός του Μάρκο Μίσιτς την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Ακριτίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Ακριτίδης διετέλεσε βοηθός προπονητή, υπό τον Μάρκο Μίσιτς, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και πλέον αναλαμβάνει πρώτος προπονητής του “δικεφάλου”. Στο παρελθόν, είχε καθίσει στον πάγκο του Άρη Καλαμάτας και του Άρη Νίκαιας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Ακριτίδης δήλωσε στο aek.gr: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη και ταυτοχρόνως απαιτητική θέση να αναλαμβάνω τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο, εν μέσω αλλαγών. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του Προέδρου, κ. Αλεξίου, και της διοίκησης που μου δίνουν τα “κλειδιά” της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι σωστό και πρωτοποριακό στην ΑΕΚ.

Η σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά, πιστεύοντας πάντα στο καλύτερο, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές όλων των ομάδων υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες που βρίσκονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».

Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*