Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με ίδιες τιμές και απευθείας πρόσβαση στην «Αγια-Σοφιά» τα διαρκείας της ΑΕΚ

Με ίδιες τιμές και απευθείας πρόσβαση στην «Αγια-Σοφιά» τα διαρκείας της ΑΕΚ

Τα εισιτήρια διαρκείας της προσεχούς σεζόν -με απευθείας σύνδεση σε αυτά της επόμενης- κυκλοφορεί τη Δευτέρα η ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι κάρτες που θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων θα έχουν τις ίδιες τιμές, ενώ θα υπάρχουν αρκετές εκπτωτικές κατηγορίες.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι εκείνοι που θα τα προμηθευτούν θα έχουν (όπως και οι κάτοχοι των προηγούμενων χρόνων) απευθείας πρόσβαση στα διαρκείας της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

TIPS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

-Οι τιμές θα είναι ίδιες και στις ίδιες θύρες του ΟΑΚΑ με της τελευταίας σεζόν που κυκλοφορήσαμε διαρκείας, δηλαδή της σεζόν 2019-20

-Θα υπάρξουν εξαιρετικές εκπτωτικές κατηγορίες, που θα ανακοινωθούν, για νέους 18-24 ετών, για την κιτρινόμαυρη οικογένεια, για ΑΜΕΑ και για τους Ενωσίτες άνω των 65 ετών

-Τα διαρκείας της εφετινής σεζόν με βάση ειδική μελέτη του τμήματος εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνουν απευθείας πρόσβαση στα διαρκείας την επόμενη σεζόν στην Opap Arena ανεξαρτήτως των δύο άλλων προνομιακών κατηγοριών που ισχύουν και έχουν από τα προηγούμενα χρόνια ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ (εισιτήρια Γ’, Β’ Εθνικής και τριετία)

-Άλλωστε η εφετινή καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, όπως θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή, ακόμα και οι εφετινές κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας, σχετίζονται άμεσα με την επερχόμενη μετακόμιση στο σπίτι μας!

-Εννοείται ότι η περσινή σεζόν που δεν βγήκαν διαρκείας λόγω πανδημίας δεν μετράει για τη συμπλήρωση τριετίας των παλιών κατόχων.

-Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2019-20.

– Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργήσει και εφέτος κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A του ΟΑΚΑ), οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 10:00-18:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) Σάββατο 10:00-14:00 το Σάββατο.

-Για το θα ισχύσει με τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του aekfc.gr και για τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στην επίσημη ενημέρωση της Παρασκευής.

-Θα ισχύσουν οι γνωστοί τρόποι πληρωμής με μετρητά, πιστωτικές κάρτες με δόσεις και με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όλες οι λεπτομέρειες θα δοθούν την Παρασκευή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*