Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με ίδια φιλοσοφία και ενδεκάδα για το… +13 ο Παναθηναϊκός

Με ίδια φιλοσοφία και ενδεκάδα για το… +13 ο Παναθηναϊκός

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ζουν κι αναπνέουν όλοι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την αγωνιστική διαφορά που έχουν φέτος από τους Πειραιώτες και να πάρουν μια νίκη που θα τους φέρει στο +13 από τους πρωταθλητές μετά από 11 αγωνιστικές, αλλά θα τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες της ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με το ίδιο τακτικό πλάνο, δίχως «συντηρητικές» μετατροπές λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αφού στόχος του Σέρβου προπονητή είναι πάντα η ομάδα του να αποδίδει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να ορίζει εκείνη τον ρυθμό του αγώνα.

Γι’ αυτό και δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Σάντσες φαίνεται πως θα διατηρήσει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και υπερέχει σε αγωνιστικό ρυθμό από τον Κώτσιρα που επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στη δράση μετά από μακρά απουσία. Στις άλλες θέσεις οι επιλογές είναι δεδομένες. Μπρινιόλι στο τέρμα, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στόπερ, Χουάνκαρ αριστερό μπακ, Ρούμπεν, Τσέριν στον άξονα, με τον Παλάσιος δεξιά, τον Βέρμπιτς αριστερά και τον Μπερνάρ να κινείται πίσω από τον Σπόραρ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*