Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μετρά αντίστροφα για Σλάβια Πράγας ο Παναθηναϊκός

Μετρά αντίστροφα για Σλάβια Πράγας ο Παναθηναϊκός

Σε εβδομάδα… Ευρώπης μπαίνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στρέφονται αποκλειστικά πλέον στα ματς με τη Σλάβια Πράγας και συγκεκριμένα στο πρώτο που θα διεξαχθεί στην Τσεχία την ερχόμενη Πέμπτη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (20:00).

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν μελετήσει αρκετά τους Τσέχους, ενώ είδαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να χάνουν από την Χράντετς Κράλοβε με 1-0 σε ένα ματς βέβαια που είχαν και αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμο τον Παλάσιος που επέστρεψε στις προπονήσεις, με τους Χουάνκαρ, Αϊτόρ να είναι αμφίβολοι αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί στις ερχόμενες ημέρες. Ο Σπόραρ έκανε χθες ατομικό αλλά πιθανότατα θα δηλωθεί στη λίστα και μπορεί να προσφέρει λύσεις, κυρίως από τον πάγκο σε πρώτη φάση, ενώ ο Βέρμπιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Σλάβια.

Ανοιχτό (αλλά όχι επικρατέστερο σενάριο) είναι το ενδεχόμενο να παίξει ο Παναθηναϊκός με τρεις στόπερ στην Πράγα, κάτι που αν συμβεί θα φέρει πιθανότατα τον Κουρμπέλη στο βασικό σχήμα. Για τα άκρα της άμυνας, ο Γκάνεα λόγω και των προπονήσεων που έχει χάσει ο Χουάνκαρ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα στα αριστερά, ενώ δεξιά ίσως προτιμηθεί η εμπειρία του Κώτσιρα αντί του φορμαρισμένου στην προετοιμασία και τα φιλικά Βαγιαννίδη που μπορεί να λογίζεται ακόμη και ως εξτρέμ λόγω των επιθετικών αρετών του.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Βιτίνιο αφού αν ο Γιοβάνοβιτς δώσει το τελικό «ΟΚ» τότε θα αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*