Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Μετά το προολυμπιακό η απόφαση του Κώστα Αντετοκούνμπο

Μετά το προολυμπιακό η απόφαση του Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται στον Καναδά με την Εθνική ομάδα που συμμετέχει στο προολυμπιακό τουρνουά και η αγωνία για το που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την αποδέσμευσή του από τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχει κορυφωθεί.

Ο 23χρονος σέντερ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και από μία-δύο ακόμα ευρωπαϊκές ομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προχωρήσει λίγο παραπάνω την υπόθεση. Του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με οψιόν για το ΝΒΑ μετά τον δεύτερο χρόνο, αρκετά καλές απολαβές και πλάνο για την αξιοποίηση του μελλοντικά, αφού δουλέψει και προετοιμαστεί μέσα από αγώνες για το υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός, θέλει να επενδύσει στον παίκτη, καθώς τον θεωρεί και ιδανικό συμπλήρωμα στην θέση «5» για τους Μάρτιν και Φαλ. Οι φήμες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τους πειραιώτες, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει για την ώρα, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι, ή τουλάχιστον ο Ολυμπιακός δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση από τον παίκτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντετοκούνμπο αυτή την στιγμή θέλει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του με την Εθνική και μετά να αποφασίσει. Αυτό σημαίνει πως με την επιστροφή της αποστολής από την Βικτώρια, θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*