Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μετά τον Βάτσλικ, αποφασιστικά για Λόπες ο Ολυμπιακός

Μετά τον Βάτσλικ, αποφασιστικά για Λόπες ο Ολυμπιακός

Εν αναμονή της άφιξης του Τόμας Βάτσλικ είναι στον Ολυμπιακό.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας αναμένεται σήμερα το μεσημέρι (στις 14:45) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει το συμβόλαιό του (για 2+1 χρόνια) με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής άσος θωρακίζει την εστία του Ολυμπιακού, με τον Ζοσέ Σα να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς.

Πλέον ο επόμενος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ. Ψηλά στη σχετική λίστα αυτή τη στιγμή είναι ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης.

Οι Πειραιώτες, όπως γράφει το «Φως των Σπορ», δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση και, μάλιστα, δείχνουν πως κάνουν αποφασιστικά βήματα και ασκούν πίεση στη Σεβίλλη για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ισπανική ομάδα.

«Αγκάθι» αποτελούν οι ετήσιες απολαβές του παίκτη που αγγίζουν τα 2,7 εκατ. ευρώ και αναζητείται η φόρμουλα με την οποία θα μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεση και να έρθει, έστω και ως δανεικός ο 25χρονος φορ στους Πειραιώτες.

Βέβαια, σημαντικό δέλεαρ για τον Λόπες μπορεί να αποτελέσει η ενδεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League της επόμενης σεζόν, ώστε να μπορέσει να ανεβάσει τις μετοχές του και γιατί όχι να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιας άλλης μεγαλύτερης ομάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*