Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μελίσσας: «Αξίζαμε μια μεγάλη νίκη, ήταν θέμα χρόνου να έρθει»

Μελίσσας: «Αξίζαμε μια μεγάλη νίκη, ήταν θέμα χρόνου να έρθει»

Μία μεγάλη νίκη την οποία άξιζε να πάρει ο Παναιτωλικός στο εφετινό πρωτάθλημα με βάση τις εμφανίσεις που έχει κάνει, χαρακτήρισε τη χθεσινή επί της ΑΕΚ, ο Νίκος Μελίσσας.

«Σε πολλά ματς με μεγάλες ομάδες είχαμε καλή εικόνα, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και σίγουρα αξίζαμε μια μεγάλη νίκη. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει», ανέφερε ο Μελίσσας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ



«Δε θα έλεγα ότι είναι κάτι τόσο εντυπωσιακό. Σε πολλά ματς με μεγάλες ομάδες είχαμε καλή εικόνα, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και σίγουρα αξίζαμε μία μεγάλη νίκη. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ μείναμε στο πλάνο μας. Κυκλοφορούσαμε καλά τη μπάλα και σίγουρα στο τέλος είχαμε δύο καλές ενέργειες για να πετύχουμε τα γκολ.

Από το καλοκαίρι έγινε καλή ομαδική δουλειά. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ήταν μία περίοδος που είχαμε απουσίες και δυσκολίες. Τελειώσαμε πολύ καλά το 2021. Με τον ΠΑΟΚ μείναμε στο ματς μέχρι το 90? αλλά δεν πήραμε κάτι. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Για τον Γιάννη Αναστασίου:



«Δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά. Πολλοί παίκτες έχουν βελτιωθεί. Ο καθένας έχει ξεκάθαρο ρόλο. Ο κόουτς είναι κοντά μας. Οι απαιτήσεις που έχει είναι μεγαλύτερες και αυτό μας κάνει καλύτερους». Ο Ελληνας γκολκίπερ ρωτήθηκε και για την υποδοχή των φίλων της ομάδας στο Αγρίνιο.

«Είμαστε χαρούμενοι και για την υποδοχή και για την επιστροφή τους στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε στο πλευρό μας».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί:



«Οταν υπάρχει θέληση και πίστη και με παραπάνω δουλειά σε ένα τέτοιο ματς, όλα γίνονται. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε με τις μεγάλες νίκες. Να μείνουμε στο πλάνο, να μην ξεφύγουμε»

Για τα play offs:



«Πάμε μέρα με τη μέρα. Δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Να κερδίσουμε βαθμούς. Αν μπορούμε να πηγαίνουμε όλο και πιο πάνω. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή αλλά το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Με τα αποτελέσματα ανεβαίνουμε υψηλότερα».

Για το εφετινό πρωτάθλημα:



«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα παρέχει τα πάντα. Υπέροχες εγκαταστάσεις, άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά και οικογενειακό κλίμα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*