Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Μεγαλείο ψυχής από τον Ζήση (pic)

Μεγαλείο ψυχής από τον Ζήση (pic)

Για μια ακόμα φορά, ο Νίκος Ζήσης απέδειξε το μεγαλείο του, αφού μετά το φιλικό ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στάθηκε στο πλευρό του Μάριου Γιώτη, που τραυματίστηκε σοβαρά.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ένωσης ξεκαθάρισε στον άτυχο γκαρντ των Νικαιωτών ότι θα είναι δίπλα του, ενώ είχε και επικοινωνία μαζί του αργότερα για να του παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η χθεσινή φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της AEK Basketball Club άφησε πικρή γεύση σε όλα τα μέλη του IONIKOS BC HELLENIC COIN λόγω του τραυματισμού του νεαρού αθλητή μας, Μάριου Γιώτη.

Υπήρξε όμως και η ευκαιρία, ώστε να αναδειχθεί το μεγαλείο ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, του Νίκου Ζήση. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πολύπειρος διεθνής πλησίασε με ενδιαφέρον τον Μάριο για να δει πώς είναι, του υπενθύμισε τον αντίστοιχο τραυματισμό που είχε αποκομίσει το 2006 σε αγώνα της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και σημάδεψε την καριέρα του και του ξεκαθάρισε πως είναι δίπλα του για ό,τι χρειαστεί.

Δεν έμεινε εκεί, όμως, καθώς μερικές ώρες αργότερα ενδιαφέρθηκε να μάθει από ανθρώπους της ομάδας μας νεότερα για την κατάσταση του Γιώτη. Ζήτησε μάλιστα να έρθει σε απευθείας επικοινωνία με τον 19χρονο γκαρντ και να του παρέχει συμβουλές με βάση και τη δική του περιπέτεια.

Πρόκειται για μία τρανή απόδειξη της ποιότητας του χαρακτήρα και του ήθους ενός μεγάλου Αθλητή και Ανθρώπου.

Οφείλουμε φυσικά να υπογραμμίσουμε το ειλικρινές ενδιαφέρον όλων των μελών (αθλητών, προπονητών, μελών του staff και της διοίκησης) της ΑΕΚ για την κατάσταση του αθλητή μας από την πρώτη στιγμή».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*